Funhoek

Computers worden hedendaags voor veel diverse doeleinden gebruikt. Zo werden de eerste computers vooral gebruikt om moeilijke berekeningen uit te voeren. Hierna zijn er diverse ontwikkelingen gekomen, waardoor de computer nu voor veel meer zaken gebruikt kan worden, zoals het opslaan van allerlei informatie. Ook wordt de computer vaak gebruikt ter ontspanning en amusement. Dit komt doordat je allerlei verschillende soorten computer spelletjes kunt spelen, zowel op het internet als via een cd-rom.

Verschillende soorten spellen

Door de jaren heen zijn er veel verschillende computer spelletjes ontstaan. De mogelijkheden zijn ook veel breder geworden dankzij de verbeterde technologie. De eerste spellen waren dan ook voorzien van een eenvoudige gameplay en slechtere graphics. De nadruk is steeds meer komen te liggen op deze aspecten, waardoor de games die hedendaags allemaal geproduceerd worden, een stuk uitdagender zijn en er mooier uitzien. Daarnaast bestaan veel computer spelletjes ook uit een verhaallijn en zijn er bepaalde doelen die behaald dienen te worden. Dit maak het een stuk leuker om te spelen. Op het internet kun je via websites als Spelletjes-nl kiezen uit veel verschillende soorten categorieën met spellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan actie, sport, behendigheid, puzzel, gokkasten enzovoort. Er is dus voor iedereen wel een leuk spelletje te vinden. Tevens is het ook nog mogelijk om tegen of met andere mensen te spelen. Dit worden ook wel multiplayer-games genoemd. Hier kun je samen met je vrienden op 1 computer, of juist op meerdere computers tegen elkaar spelen. Dit maakt het een stuk leuker en spannender.

Speel een computerspel!

Wij bieden jou via deze website ook de mogelijkheid om een computerspelletje te spelen.

Artikelen

Computer vernielen

Categorie: Funhoek / 21-01-2013 08:21

Is jouw computer te langzaam en doet hij niet wat je wil? Reageer dan nu je frustraties af door middel van dit spel. Je kunt zo vaak mogelijk tegen de computer rammen, totdat hij helemaal kapot is. Ben je daarna nog niet klaar? Druk dan op de repareer knop en je kunt weer van vooraf aan beginnen. Dit spel dien je met je muis te spelen.

<

Lees meer...

Computer hoofd

Categorie: Funhoek / 21-01-2013 08:19

Bij dit spel is het de bedoeling dat je de uitgang open kunt krijgen door middel van een toegangspas. Deze toegangspas is ergens verstopt. Om deze te vinden moet je langs verschillende kwaadaardige computers. Bij sommige is het mogelijk om ze te vernietigen door op ze te springen, terwijl je anderen juist helemaal niet mag aanraken. Bij je zo

Lees meer...

Onze partners