Computer software

Een besturingssysteem is als het ware de basis van een computer. Zonder een besturingssysteem is het namelijk onmogelijk om met een computer te werken. Niet alleen een computer is afhankelijk van een besturingssysteem, maar ook telefoons en tablets kunnen niet zonder dit systeem. Er zijn een aantel verschillende soorten besturingssystemen, die allen een andere gebruikersstructuur hebben. Hierdoor komt het dat sommige systemen favoriet zijn bij sommige mensen en andere totaal niet.

De bekendste besturingssystemen

Probeer de besturingssystemen

Om het juiste besturingssysteem te kiezen, is het verstandig om eerst een keer bij iemand gebruik te maken van deze systemen, zodat je zeker weet welke jij het fijnste vindt. Elk systeem heeft wel z'n voor- en nadelen, daarom is het belangrijk om deze goed van tevoren af te wegen, aangezien het redelijk duur is om van systeem te wijzigen.

Artikelen

Computervirus

Categorie: Computer+software / 21-01-2013 08:10

Zodra je in het bezit bent van een computer, heb je vast wel eens van computervirussen gehoord. Deze virussen zijn schadelijk en om je hiertegen te beschermen is het noodzakelijk om een virusscanner te installeren. Op deze pagina leggen we je uit wat een computervirus nu precies is en geven we je een beeld van een aantal virusscanners.

<

Lees meer...

Onze partners